Biorevitalizacija lica

NEHIRURŠKI TRETMANI

BIOREVITALIZACIJA LICA

Biorevitalizacija je idealna za intenzivnu hidrataciju, podizanje tonusa kože, kao i njeno podmlađivanje. Žene širom sveta stavljaju na vrh liste baš biorevitalizaciju, kada je estetska medicina u pitanju.

Metode

Tretman biorevitalizacije, kao što smo već naveli, je injekciona metoda, međutim, to ne treba da vas brine jer procedura nije bolna.Pre samog tretmana potrebno je obaviti konsultacije sa lekarom sprecijalistom. Veoma je važno da izaberete iskusnog i stručnog doktora kome ćete poveriti svoje lice.Nakon toga sledi temeljno čišćenje kože i nanošenje anestetske kreme koja je zadužena za minimalizovanje bola.Kada anestetik krene sa delovanjem, lekar pristupa aplikovanju preparata u kožu.

Oporavak

Oporavak nakon biorevitalizacije traje od 1 do 3 dana, u zavisnosti od tipa i stanja kože. U prva 24 časa lice ne treba dirati prstima, masirati, niti nanositi šminku, a 3 dana pre i posle tretmana ne preporučuje se konzumiranje alkohola, dok 7 dana po proceduri savetuje se izbegavanje solarijuma, vežbanja, bazena i sauna.