Cat Eye

NEHIRURŠKI TRETMANI

CAT EYE

Da li trenutno pratite najnovije trendove u Holivudu i na društvenim mrežama? verovatno ste primetili rastuću popularnost „mačjih očiju“. Dok se čini da su neke poznate ličnosti blagoslovljene očima u obliku badema, većina muškaraca i žena mora da koristi razne tehnike šminkanja i trikove kako bi poboljšali oblik očiju.

Šta je Cat Eye tretman?

Uobičajeno poznata kao operacija mačjeg oka ili operacija podizanja obrva, je delikatna kozmetička procedura koja ima za cilj da produži otvor oka, a istovremeno podiže spoljašnji ugao, što rezultira privlačnijim izgledom u obliku badema.

Kome treba tretman Cat Eye

U skoro svim slučajevima, podizanje mačjih očiju je izborna, kozmetička procedura koja pomaže pacijentima da postignu atraktivniji oblik očiju. Muškarci i žene koji imaju značajno okruglo otvaranje oka ili okretanje spoljašnjeg oka nadole mogu imati koristi od ove revolucionarne tehnike.

Procedura

Procedura Cat Eye se postiže uvođenjem Cog niti pod kožu. Ove niti imaju svoju primenu u zatezanju pojedinih delova lica, najčešće donje trećine.

Sledeći korak je lokalna anestezija, tako da procedura ne bude bolna.
Sledi plasiranje Cog niti u kožu uz pomoć kanile. Povlačenjem niti postiže se lifting efekat i već tada moći ćete da primetite oblik mačkastih očiju.
Oporavak nakon tretmana može trajati do 10 dana.