Derma pen

NEHIRURŠKI TRETMANI

DERMA PEN

Kako starimo koža lica sve više gubi na svojoj vitalnosti. Javljaju se bore, neujednačen ten, a najveći problem predstavljaju fleke na koži ili staračke pege. Sa inovativnim tretmanima u kozmetologiji, otklanjanje ovakvih nedostataka je sve lakše i jednostavnije.

Šta je dermapen?

Dermapen je aparat u obliku olovke, na vrhu se nalazi nastavak sa veoma tankim iglicama koje imaju mogućnost prilagođavanja dužine iglica, koje se podešavaju u zavisnosti od zone koja se tretira. Njegova prednost je što ima značajno veći broj uboda po površini kože. Tokom dermapen tretmana nastaju mikropukotine, time stimuliše kožu da sama reaguje na regeneraciju i da stvara nova elastična i kolagena vlakna na prirodan način. Efekti se postižu dejstvom preparata, vitaminski kokteli koji prodiru u kožu na mestima gde je najpotrebnije. Mikroubodi dodatno podstiču kožu na samoregeneraciju.

Tretman

Pre samog tretmana lice se detaljno čisti kako bi se koža pripremila za tretman.
Zatim se dermapenom prave mikropukotine na koži, nanose se ampule sa koktelima hijaluronske kiseline, aminokiselina, peptida, vitamina i aktivnih supstaci. Na ovaj način se pojačava efekat revitalizacije i podmlađivanja kože.
Ceo tretman traje između do 60 minuta.

Kada postoje fleke na licu, one se mogu tretirati dermapenom i da se postignu odlični rezultati. Ako se dermapenom prelazi preko fleka, one postaju blago crvene.

Mikrotrauma koja je napravljena podstiče kolagen i elastin iz dubljih slojeva. Rezultat posle tretmana postiže se perutanjem koje podrazumeva sklanjanje stare i izbijanje nove, mlade kože.

Po sličnom pricipu kao i za fleke, dermapen tretman radi i protiv ožiljaka od akni. Kada se regije koje imaju ožiljke istretiraju, onda se oni posle određenog vremena isperutaju, koža se proljušti. Ispod izbija mlada koža i ona je deluje lepše i svežije.