Nehirurška korekcija nosa

NEHIRUŠKI TRETMANI

NEHIRUŠKA KOREKCIJA NOSA

Nehirurška korekcija nosa je injekciona metoda, jedna od najdražih procedura, sa čime bi se naši zadovoljni pacijenti složili.

Lice je prvo što drugi ljudi vide na nama, nos je kod velikog broja žena i muškaraca predmet nezadovoljstva, što dovodi do mnogih kompleksa i poteškoća u životu.

Procedura se izvodi uz lokalnu anesteziju bez hospitalizacije. U početku se koža nosa tretira antiseptikom i nanosi anestetska krema. Nakon što anestezija počne delovati, pristupa se aplikaciji hijaluronskih filera, a u nekim slučajevima i botulinskog toksina.

Rezultat ćete videti odmah, kroz par dana on će dostići svoj maksimum, a vi ćete biti oduševljeni. U nekim slučajevima nehirurška korekcija nosa može dovesti do modrica ili otoka, ali to je sasvim normalna reakcija i prolazi brzo, a vama ostaje da se divite svom novom izgledu.

Jedna od mnogih prednosti ove metode jeste svakako činjenica da će vam za korigovanje nosa biti potrebna samo jedna pauza za ručak.

Filer se ubrizgava isključivo u označenu regiju, i za to je potrebno svega nekoliko minuta. Ako uzmemo u obzir nanošenje i delovanje anestezije, čitava procedura traje 30 minuta, bezbolna je i što je najbitnije pacijent se može u toku dana vratiti dnevnim aktivnostima.