PRP sa hijaluronom

NEHIRURŠKI TRETMANI

PRP SA HIJALURONOM

Može li vaša krv izlečiti vašu kožu?
Govorimo o terapiji plazmom bogatom trombocitima (PRP) i kombinujemo PRP tretmane za lice sa hijaluronskom kiselinom za dvosmerni tretman lepote koji kožu čini glatkom, zategnutom i hidratizovanom?

Šta je hijaluronska kiselina?

Hijaluronska kiselina (HA) je supstanca slična gelu koja se prirodno javlja u telu. Privlači i upija vodu poput sunđera i deluje na ublažavanje i hidrataciju zglobova, nerava, očiju, kose i kože. Kada je u pitanju koža, HA je velika stvar; zadržavajući do 1000 puta veći volumen u vodi, drži ključ za održavanje glatkog i hidratiziranog tena. Vremenom količina HA koju proizvodimo počinje da opada zbog prirodnog procesa starenja i drugih spoljnih faktora kao što su izlaganje suncu, pušenje, alkohol i zagađenje. Iz tog razloga koristimo dermalne filere zasnovane na HA da bismo pomogli da povratimo volumen i hidrataciju i izgladimo fine linije i bore, a sada takođe možemo da koristimo ovu neverovatnu supstancu u našim PRP tretmanima lica.

Kako se HA kombinuje sa PRP?

Naši PRP tretmani uključuju uzimanje uzorka sopstvene krvi pacijenta i okretanje u centrifugi da bi se odvojila plazma bogata trombocitima. Ovo se zatim ponovo unosi u kožu na mestu koje treba tretirati, koristeći sopstvene faktore rasta tela za podmlađivanje iznutra . Kada su u pitanju naši PRP tretmani za obnavljanje kolagena za lice, možemo jednostavno pomešati PRP sa malom količinom HA za još efikasnije rezultate. Koristimo tehniku mikro-iglica da vratimo ovu mešavinu koja voli ten u kožu za taj mladalački, blistav sjaj.

Koje su prednosti?

Poboljšava teksturu i ton kože.
Smanjuje pojavu finih linija i bora.
Povećava proizvodnju kolagena.
Pomaže učvrstiti i zategnuti kožu.
Vraća hidrataciju.
Revitalizira i posvjetljuje kožu.
Deluje kao preventivna mera protiv starenja.