Specijalna bolnica MensSana 29 godina sa Vama

O našoj bolnici

Dr Zoran Lekić, specijalista opšte, plastične, rekonstruktivne i estetske hirurgije, subspecijalista transplantacije kose i laserske estetske hirurgije osniva 1993. godine među prvima na ovim prostorima ordinaciju “MENS SANA” koja 2008. godine prerasta u specijalnu bolnicu.

Preko 30 godina hirurškog iskustva (od 1985) i 29 godina bavljenja estetskom hirurgijom od (1989) daje Dr Lekiću i njegovom timu dovoljno sigurnosti i iskustva za uspešno obavljanje svih operacija iz oblasti opšte, plastične, rekonstruktivne i estetske hirurgije.

Nalazimo se u prelepom ambijentu Košutnjaka, u ulici Kneza Višeslava 36, u prostoru od preko 400m2, okruženom šumom.

Zadovoljstvo nam je da kažemo da postojimo dugi niz godina, a ponosni smo što u našoj bolnici možemo pružiti mir, negu, znanje i savremene metode lečenja. Pratimo sve svetske trendove estetske hirurgije, odabiramo najbolje metode i primenjujemo.

U našoj bolnici se mogu uraditi sve potrebne pripreme za operativne zahvate, te je u tu svrhu formirana prijemno dijagnostička služba sa laboratorijom, ultrazvučnom dijagnostikom i internom medicinom što pacijentima obezbeđuje maksimalnu udobnost i diskreciju.

Ljubaznost, stručnost i savesnost našeg osoblja doprinose udobnosti boravka i prilagođeni su pojedinačnim zahtevima i različitim potrebama svakog pacijenta.

  • Stalna edukacija
  • Korišćenje najkvalitetnijih preparata
  • Veliki broj zadovoljnih i vernih klijenata
  • Profesionalan i stručan pristup svakom klijentu.

Misija

Misija naše klinike Menssana je da pružimo vrhunsku medicinsku negu i estetske tretmane kako bismo pomogli našim pacijentima da postignu svoje estetske ciljeve i osećaju se samopouzdano u svojoj koži. Naša posvećenost kvalitetu, sigurnosti i zadovoljstvu pacijenata oslikava se u svakom aspektu našeg rada.

Kroz individualizovan pristup, stručnost našeg tima lekara i korišćenje najnovijih tehnologija i metoda, težimo da postignemo vrhunske rezultate u skladu sa očekivanjima i potrebama svakog pojedinačnog pacijenta. Naša misija je da budemo pouzdan partner i podrška na putu ka lepšem i zdravijem izgledu, uz poštovanje visokih standarda etike, integriteta i profesionalizma.

Motivacija je laka

Naše osnovne vrednosti

Zakazivanje

Mi smo specijalna bolnica koja takođe nudi najbolje i najpovoljnije hiruške intervencije. Napravite BESPLATNE konsultacije i procenu za lični plan lečenja i upoznajte naše ljubazno i profesionalno osoblje.