Specijalna bolnica MensSana 29 godina sa Vama

O našoj bolnici

Dr Zoran Lekić, specijalista opšte, plastične, rekonstruktivne i estetske hirurgije, subspecijalista transplantacije kose i laserske estetske hirurgije osniva 1993. godine među prvima na ovim prostorima ordinaciju “MENS SANA” koja 2008. godine prerasta u specijalnu bolnicu.

Preko 30 godina hirurškog iskustva (od 1985) i 29 godina bavljenja estetskom hirurgijom od (1989) daje Dr Lekiću i njegovom timu dovoljno sigurnosti i iskustva za uspešno obavljanje svih operacija iz oblasti opšte, plastične, rekonstruktivne i estetske hirurgije.

Nalazimo se u prelepom ambijentu Košutnjaka, u ulici Kneza Višeslava 36, u prostoru od preko 400m2, okruženom šumom.

Zadovoljstvo nam je da kažemo da postojimo dugi niz godina, a ponosni smo što u našoj bolnici možemo pružiti mir, negu, znanje i savremene metode lečenja. Pratimo sve svetske trendove estetske hirurgije, odabiramo najbolje metode i primenjujemo.

U našoj bolnici se mogu uraditi sve potrebne pripreme za operativne zahvate, te je u tu svrhu formirana prijemno dijagnostička služba sa laboratorijom, ultrazvučnom dijagnostikom i internom medicinom što pacijentima obezbeđuje maksimalnu udobnost i diskreciju.

Ljubaznost, stručnost i savesnost našeg osoblja doprinose udobnosti boravka i prilagođeni su pojedinačnim zahtevima i različitim potrebama svakog pacijenta.

  • Stalna edukacija
  • Korišćenje najkvalitetnijih preparata
  • Veliki broj zadovoljnih i vernih klijenata
  • Profesionalan i stručan pristup svakom klijentu.

Misija / Vizija

Naša misija je da nadmašimo očekivanja pružajući izuzetnu negu našim pacijentima i istovremeno izgrađujući odnose poverenja sa njima.

Naša vizija je da budemo, kao do sada, vodeća  klinika u ovoj oblasti, proširujući naše usluge kako bismo dosegli dodatne članove zajednice. Radimo na tome da nam pacijenti veruju, cenjeni partner u zajednici.

Motivacija je laka

Naše osnovne vrednosti

Zakazivanje

Mi smo specijalna bolnica koja takođe nudi najbolje i najpovoljnije hiruške intervencije. Napravite BESPLATNE konsultacije i procenu za lični plan lečenja i upoznajte naše ljubazno i profesionalno osoblje.