PRP tretman

NEHIRUŠKI TRETMANI

PRP-tretman

Nege lica su popularne decenijama. Nekada na njih gledano kao na popustljivost, a ne kao neophodna briga o sebi, poslednjih godina su drastično porasle u popularnosti. Ali napredak medicinske nauke nikada ne prestaje. Danas su tretmani za lice sigurniji i efikasniji nego ikad, ponosni smo što nudimo PRP podmlađivanje lica, tretman protiv starenja koji nudi mnoge prednosti u odnosu na tradicionalni tretman lica.

Šta je tretman lica?

Nije neuobičajeno da naši klijenti dolaze sa potrebama za negom kože, ali nemaju pojma odakle da počnu. Pre nego što shvatite nestvarne prednosti PRP podmlađivanja lica, prvo morate da razumete šta je tačno tretman lica.

Nega lica nije samo jedan tretman za negu kože. Umesto toga, to je porodica tretmana za negu kože lica. U ovu porodicu spadaju maske za lice, hemijski piling, piling i još mnogo toga. Suština je da lice poboljšava zdravlje, snagu, kvalitet, lepotu i mladost vaše kože lica bez upotrebe skupih invazivnih tehnika.

Šta je PRP podmlađivanje lica

PRP podmlađivanje lica, poznato i kao vampirsko lice, je napredna metoda nege kože koja koristi sopstvenu prirodnu moć vašeg tela da se samo izleči. Često se naziva vampirski tretman lica jer uključuje vađenje krvi. Vaša krv se sastoji od četiri osnovne komponente: crvenih krvnih zrnaca, belih krvnih zrnaca, plazme i trombocita.

Kada se trombociti u plazmi koncentrišu, dešava se magija. Da biste postigli koncentrisane nivoe trombocita u plazmi, sve četiri komponente vaše krvi su razdvojene po gustini. Zatim se trombociti ubrizgavaju u plazmu, isključujući crvena i bela krvna zrnca.

PRP terapija

PRP terapija se koristi za opisivanje bilo koje primene PRP-a, ili plazme bogate trombocitima, u korist tela. U kontekstu protiv starenja, plazma bogata trombocitima se ili ubrizgava u vašu kožu na određene dubine u skladu sa vašim estetskim potrebama ili se „krv“ širi po vrhu vašeg lica tokom tretmana. Na kraju, vaša koža apsorbuje PRP. Ovo skraćuje vreme oporavka od mikroiglica na ništa dok ubrzava proces proizvodnje kolagena.

Prednosti

  • Povećana proizvodnja kolagena
  • Smanjene  linije i bore
  • Zategnutija, čvršća koža
  • Poboljšano zadržavanje vlage
  • Poboljšan tet i tekstura kože
  • Bezbolno
  • Kratak oporavak
  • Trajni rezultati
  • Nije potrebna velika priprema